Outfile

Queries related to T-Plan Robot
Post Reply
Justin
User
User
Posts: 7
Joined: Tue Sep 27, 2011 12:13 am
First Name: Justin
Last Name: Sketchley
Company: Gemini

Outfile

Post by Justin » Wed Nov 09, 2011 3:57 am

Does the outfile parameter of the Exec command add a newline character to the created file?

When I run the command in the terminal I don't see a newline, but when I run it through Robot and put it into an outfile a blank line is inserted after the output.

If it matters, I am running T-Plan Robot 2.3.4Beta (latest) on Mac OS 10.6.8

rpes
User
User
Posts: 74
Joined: Thu Oct 29, 2009 5:43 pm
First Name: Robert
Last Name: Pes
Company: T-Plan

Re: Outfile

Post by rpes » Wed Nov 09, 2011 9:17 am

Having reviewed the source code I confirm that it does append an extra newline character to the end of the output text.

Is it a problem? I could get it fixed into the 2.3.4 release.

Justin
User
User
Posts: 7
Joined: Tue Sep 27, 2011 12:13 am
First Name: Justin
Last Name: Sketchley
Company: Gemini

Re: Outfile

Post by Justin » Wed Nov 09, 2011 8:07 pm

Yes that would be appreciated. I would prefer the outfile to be identical to the command's output.

rpes
User
User
Posts: 74
Joined: Thu Oct 29, 2009 5:43 pm
First Name: Robert
Last Name: Pes
Company: T-Plan

Re: Outfile

Post by rpes » Fri Nov 11, 2011 6:19 pm

Feel free to upgrade to the latest build (2.3.4Beta-20111111.1). The bug is fixed in there. The release is available through the Tools->Update & Upgrade window. Alternatively get the binary from this direct link and upgrade manually.

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest